Om

BALANCE I KROP & SIND

Om

Begyndelsen

Naturens udviklende, forebyggende og helbredende kræfter er baggrunden for vores vidensøgning om sundhed og naturen, og for vores søgen ud i naturen.

 

Vi har gennem mange år prøvet at have perioder i vores liv, hvor vi har følt os udbrændte pga. hverdagens mange indtryk og gøremål, og vi har oplevet at have kronisk hovedpine, ledsmerter og muskelspændinger, som har tynget vores kroppe og humør. Dette stod på i mange år, og vi evnede simpelthen ikke at lytte til eller forstå hvad vores krop og sind gentagne gange forsøgte at fortælle os. Dette ændrede sig for mere end 10 år siden, hvor vi under en stor fælles oplevelse fik bekræftet hvad vi faktisk godt vidste, nemlig at der var noget vi overså.

Genopdagelsen

Det var på en vandretur i den Svenske vildmark for 12 år siden, at vi kom væk fra dagligdagens mange stimuli og fik sat kroppen og sindet fri. Vi oplevede, at vi gradvist blev mere nærværende og vi begyndte at forstå, at vi levede et liv med et alt for højt tempo og med alt for mange gøremål. Under vildmarksturen erfarede vi øget nærvær og glæde, at kroppen og sindet livede op og hovedpine og spændinger i kroppen forsvandt. De positive effekter aftog dog gradvist nogle måneder efter vi kom hjem og vi begyndte derfor at granske vores livsførelse.


Vi prioriterer nu mere end nogensinde et liv i bedre balance - et bæredygtigt liv hvor vi kan mærke os selv både mentalt og fysisk. Denne personlige udvikling har skærpet i hvilken retning livet skal gå.

Grundlaget

Vi arbejder erfarings- og forskningsbaseret og opdaterer os løbende, bl.a. via faglige netværk, erfa-grupper og videreuddannelse. Når der er behov, inddrager vi eksterne samarbejdspartnere i opgaveløsningen.


”Naturen er vores sanserum - når mennesker bliver stille indeni og sanserne synkroniseres, øges opmærksomheden, og når det sker, vokser evnen til at skabe et godt liv i balance”


Arbejder du selv med at forbinde mennesker og natur, så hører vi meget gerne fra dig. I fællesskab står vi stærkere og sammen skaber vi mere.